Kisléta község története

A Kislétai község története, helytörténete, kiemelkedő-, példaértékű események, egyének megismerése, emlékük ápolása a célom. Az anyaggyűjtést, a helytörténeti események-, egyének történetének összeállítását, emlékük ápolását a kislétai emberek-, őseim iránti tisztelet vezérel. .

Friss topikok

Pénzes László: "Könyv Kisléta történetéről" című cikk a Kelet-Magyarországban

2021.05.26. 19:42 Pénzes László

 

A Kelet-Magyarország napilap LXXVIII. évfolyam, 119. számában, 2021. május 26-án, szerdán Ladányi Tóth Lajos szerkesztő újságíró tollából „Könyv Kisléta történetéből” című cikk jelent meg, amelyért ez úton is szeretném köszönetemet kifejezni.

Hálás vagyok a sorsnak, hogy az anyaggyűjtés során, a Kisléta község helytörténetének kiemelkedő, példaértékű időszakok, egyének emlékének ünnepélyes ápolása, emléktáblák elhelyezése, emlékművek felállítása, kiállítások-, ünnepi műsorok megvalósulása során, a könyv nyomdai költség biztosításában a Kislétán élőktől, elszármazottaktól, ismerősöktől, barátoktól, a téma iránt érdeklődőktől segítséget, támogatást kaptam és részese lehettem Kisléta község helytörténetének feltárásában, az emlékek ápolásában meglévő elmaradás bizonyos mérvű pótlásában.

Ha a jövő kegyes lesz hozzánk, az összefogás megmarad, akkor bízom benne hogy a lemaradásunkat tovább tudjuk csökkenteni, talán megvalósulhat Kisléta község helytörténetének állandó kiállítása is.

A Kelet-Magyarországban megjelent „Könyv Kisléta történetéből” című cikket mellékelem, hogy akik nem olvasták és érdeklődnek a téma iránt megismerhessék.

konyv_kelet_210526_1-v.jpg

konyv_kelet_210526_2-v.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kisleta.blog.hu/api/trackback/id/tr6516572700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása